torsdag 28 januari 2010

Nytta med Nöje i Thailand.

Jag har tidigare berättat om att min flickvän går en nagelkurs bland annat. Det har verkligen gjorts framsteg och vi planerar att dra igång en liten verksamhet när hon kommer hem. Antagligen så kommer det att behövas finslipas en del på den nya talangen.

Under tiden då min flickvän främst har koncentrerat sig på att måla och förlänga naglar så har jag haft en del "dö tid".

Vad gör man då? Eftersom det låg ett gym ungefär 100 meter ifrån radhuset som vi huserade i så fanns det ingen tvekan om att det var ett bra tillfälle att nyttja tiden till kroppsbyggnad.

Jag har under mina år efter gymnasiet intagit diverse kalori haltiga drycker och substanser. Detta har resulterat i att mitt annars så fruktsamma yttre har blivit mer luftigt och hängigt.

100 baht inträdes priset på när jag valde att lyfta skrot istället för att mål naglar.

så här såg gymmet ut.



Det var ingen vidare högklassigt gym. Utrustningen var bristfällig och i vissa fall helt ur funktion. Löpbanden hade stora svårigheter att bära min löpande kropp.

Huvudsaken är att jag svettades och lyckades få ett och annat resultat. Det visade sig redan efter 1 veckas tid att kroppen börjat vänja sig vid träningsverken som jag införskaffat redan efter första passet.



Nu befinner vi oss återigen i Ban Pho(Issan). Min flickvän började redan dag ett att försöka lära upp sin syster och kusin och nagelkonsten. Vi har bestämmt oss för att lämna kvar alla prylar som inte uppfyller de krav som ställs i den Svenska nagelindustrin. Vi har hittat ett märke som kommer att fungera hemma i Sverige.

Under tiden som min flickvän hållit på med upplärningen. Så har jag knallat runt och svedjebrännt all växtlighet kring en fiskdamm. Förhoppningarna är att vi imorgon skall tömma dammen på fisk.

1 kommentar:

  1. Hej på dig/er.
    Jag är en tokig kille/gubbe på 46 bast.
    Jag bor i Isaan också.
    Jag har funderingar på att starta upp ett litet företag i vår by.
    Jag skulle vilja komma i kontakt med er för att byta information om allt och ingenting.
    Jag ringer gratit till Los så skicka mig gärna mob nr bådi i Svedala och Los.

    I.love.thailand@live.se

    Mvh Micke.

    SvaraRadera